KEBAPČETA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 500 g masa ( jehněčí, nebo mícháme hovězí maso se skopovým a telecím, či hovězí maso s vepřovým), 2 cibule, sůl, pepř, hrstka petrželky, 1 šálku studené vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Jemně umleté maso smícháme v míse s drobně nasekanou cibulí a s petrželkou, osolíme a opepříme. Mícháme pečlivě deset minut a po troškách přiléváme studenou vodu. Přes noc dáme k ledu odležet. Druhý den maso zvolna rozmrazíme, mokrou rukou formujeme hladké šištičky a upečeme je během pěti až osmi minut na roštu. Podáváme s nakrájenou cibulí nebo s kajmakem, se zeleninovým salátem a s bílou vekou.

KEBAPČETA. KEBAPČETA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1417 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz